Коледно състезание по английски в ОУ „Митрополит Авксентий Велешки“ /СНИМКИ/

„Какво знаем за Коледата в България, САЩ и Великобритания” бе един от въпросите към трите отбора-участници в празничната викторина по английски език, организирана в ОУ „Митрополит Авксентий Велешки” на 15 декември. Съставени от ученици в 4, 5 и 6 клас, тимовете решаваха още математически задачи, спелуваха думи на английски, състезаваха се и по правопис на характерните за езика неправилни глаголи. Журито в състав Даяна Зашкева, Първолетка Дюлгерова и Светла Ашкова оценяваше отговорите. Победител със 105 точки стана отбор „А”, следван от „В” и „С” с по 100 пункта. Всички участници заслужиха награди, а подаръци имаше и за учениците в уютното и коледно украсено фоайе на втория етаж в училището, които също отговориха правилно на въпроси.
Колкото и крехка да е възрастта им, учениците показаха, че владеят прилично още отсега английския, който, както се знае, отваря широко вратите в бъдеще.

Повече снимки може да видите тук: https://www.facebook.com/pg/VestnikPriatel/photos/?tab=album&album_id=1514829475213663

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*