Колоездачи, елате на Боровец за един незабравим съботен ден!

Тази събота, на 8 септември, всички любители на колоезденето могат да се включат в две съвместни инициативи на организацията за екстремни спортове Wildberries и на байк парка в Боровец.
Ако желаете да направите лека разходка в планината, можете да участвате в работилницата Bike Around, която ще събере домакини и гости на обиколка по фамилното трасе на курорта. В това време ще можете да научите нови техники, как да завивате правилно, коя предавка да използвате в зависимост от наклона, какво да носите и да не носите със себе си… Още куп полезни съвети ви очакват сред прекрасната рилска природа. Обиколката ще продължи до Черната скала, откъдето, както е известно, се откриват невероятни гледки.
Желаещите да повишат нивото си на каране пък могат да се включат в работилницата Level Up, където момчетата от отбора на байк парка ще показват техники на завиване, скачане, преминаване през корени, наклони, приземяване и др.
В Bike Around може да се включите абсолютно безплатно, а условието, за да участвате в Level Up, е да имате лифт карта, тъй като работилницата ще се проведе на трасетата на байк парка, до които се стига с лифт.
Ентусиастите, които нямат собствено колело и екипировка, могат да си наемат от Adventure Center Borosport, като в самия ден цените за наем на велосипеди от нисък и среден клас ще бъдат с 30 % по-ниски.
Bike Around започва в 9 ч. пред Adventure Center Borosport, а Level Up – в 11ч. на долната станция на лифт „Ситняково Експрес”. За участие можете да се запишете и на тел. 0889 607 000.
Организаторите обещават един незабравим ден в планината.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*