Новини, Политика

Комисии подготвят сесията на 18 декември

Снимка: архив

Започна подготовката за сесията на Общинския съвет, която ще се състои на 18 декември. Във връзка с това през следващата седмица ще се проведат и заседанията на постоянните комисии на местния парламент.
В понеделник, на 9 декември, от 17 ч. ще се съвещават членовете на комисията по европейски проекти, стопански дейности и туристическа политика. На следващия ден от 16 и 17 ч. ще заседават комисиите по образование, култура, младежки дейности и спорт и по здравеопазване и социални дейности.
Специалистите по бюджет и финанси се събират на 11 декември от 15 ч., а по устройство на територията и екология – в същия ден от 16 ч.
Своеобразният маратон ще завърши в четвъртък, на 12 декември, когато от 15 и от 16,30 ч. належащите проблеми ще обсъждат участниците в комисията по законност, обществен ред и общинска собственост и във временната комисия по въпроси, свързани с разпореждането и възстановяването на земеделски земи.
Заседанието на Общинския съвет на 18 декември, четвъртък, ще започне в 9 ч. в залата на петия етаж в сградата на Общината. Очаква се на него да бъдат определени и размерите на местните данъци и такси за 2014 г., както и съветът да се отчете за изпълнение на решения си през второто 6-месечие на тази година. Ще бъде взето отношение и по предложения на кмета на общината.

Leave a Reply