Контролата с “Велбъжд” – на 23 юли от 10.30 ч.

“Рилски спортист” приема “Велбъжд” /Кн/ във втората контрола от предсезонната си подготовка. Мачът е в събота /23 юли/ от 10.30 ч. на ст. “Искър” при свободен вход.
Нашите момчета вече изиграха един спаринг – равенството 1:1 с “Марек” седмица по-рано. Най-силно впечатление на наставника Петър Аджов в сблъсъка с дупничани направи вратарят Йордан Димитров. Младокът блесна с няколко страхотни спасявания, а освен това умело ръководеше защитата.
“Данчо се доказва всеки ден и мисля, че ще ни бъде от полза за новия сезон. Той би бил чудесна алтернатива на Краси Гьорев”, похвали юношата на “Левски-Раковски” Аджов. 44-годишният специалист не се нае с прогноза колко от новите момчета в тима ще останат в Самоков, но изтъкна, че контузеният доскоро халф Доменик Аврамов засега е далеч от формата, която показа при предишния си период на ст. “Искър”.
Срещата със състава от Кюстендил почти сигурно пропуска новият бранител Христо Митев, който има проблеми с адукторите и в момента не води тренировъчен процес. Пред завръщане обаче е халфът Ивайло Захариев. Пиф най-после се присъедини към заниманията на съотборниците си, след като пропусна началото на подготовката с разрешение на треньорския щаб.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*