Новини, Шарен свят

Коронясаха Ивелина Славева за „Мис Пролет”

На горния ред: Ивелина Славева, Елена Несторова, Йоана Жаркова;
На долния ред: Доника Баракова, Ивайла Стоянова, Радостина Пламенова

„Живот без любов означава година без пролет”*

Изключително интересно и оспорвано бе първото организирано събитие за тази пролет от Младежкия дом с председател Латинка Щъркелова. 13 чародейки се конкурираха за титлата „Мис Пролет”, пръскайки красота и талант пред гостите на дома в петък, на 21 март.
Победителка в конкурса излезе Ивелина Славева. Чаровницата се окичи със званието след специален дефилир, а освен с визията си, блесна на сцената и със своите певчески и танцови умения. Ивелина е ученичка в 11 клас на Професионалната гимназия по туризъм и има разностранни интереси. Наскоро дори завоюва сребърен медал от ученическия турнир по тенис на маса. Короната на победителката бе връчена лично от миналогодишната победителка в конкурса Габриела Стоянова.
Първа подгласничка на Славева стана Елена Несторова от СОУ „Отец Паисий”. Шестокласничката също се представи оригинално, изпълнявайки вечния хит на Селин Дион от филма „Титаник” – My heart will go on.
За втора подгласничка на миската бе определена Йоана Жаркова. Тя е ученичка в 8 клас на „Отец Паисий”. Йоана показа на присъстващите уменията си в танцовото изкуство.
Специални награди за оригиналните си костюми пък получиха първокласничките Доника Баракова и Ивайла Стоянова, както и с година по-голямата от тях Радостина Пламенова. И трите малки хубавици учат в ОУ „Св. св. Кирил и Методий”.
Журито бе съставено само от представители на силния пол – председател бе Борислав Николов, а членове – Иван Шуманов и Делян Василев. На сцената се изявиха и част от кандидатките за титлата „Мис Пролет”, както и хип-хоп танцьорите към Младежкия дом. Музикалното оформление пък бе дело на диджей Христо Дудин.

*Италианска поговорка, цитирана по време на конкурса от Латинка Щъркелова

Leave a Reply