Крими, Новини

Крадат камион, лаптоп, злато…

Товарен автомобил “ГАЗ-53” е бил задигнат на 3 срещу 4 ноември от улица в Горни Окол. Камионът е обявен за общодържавно издирване.

х х х

На 4 ноември посред бял ден от къща на ул. “Подридна” пък са откраднати лаптоп, видеокамера “Сони” и около 40 г златни накити. Била счупена бравата на входната врата.

х х х

Найлонов плик с дрехи е бил отмъкнат от къща в Радуил към 23,30 ч. на 1 ноември от трима неизвестни – две момчета и момиче. Преди това похитителите нанесли побой на стопанката на дома и на сина й. Нападателите прескочили металната порта на двора и влезли в къщата през незаключена врата.

х х х

Мобилен телефон “Самсунг Галакси-мини” е бил задигнат от магазин на ул. “Македония” на 1 ноември към 9 ч. Полицаите успели да задържат извършителите на кражбата – 12-годишно момиче и 10-годишно момче от Самоков, в чието яке бил намерен и самият телефон. Децата дали обяснения пред инспектор от детската педагогическа стая, а след това били предадени на родителите им.

х х х

Похитител на зеленчуци и търговска везна е бил заловен от полицаи по време на кражба. 51-годишният самоковец прекарвал в момента с ръчна количка откраднатото в близост до сграда на ул. “Отец Паисий”, където вечерта на 2 ноември станало произшествието. Сградата е бивша детска градина, ползвана сега временно като склад за зеленчуци. Мъжът влязъл вътре, като счупил входната врата. Полицаите го задържали за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Leave a Reply