Зимни спортове, Новини, Спорт

Краси Анев – спортист № 1 в страната за февруари!

Щастливият Красимир Анев позира с наградата

Красимир Анев получи наградата за най-добър спортист за месец февруари в традиционната анкета на Пресклуб “България”. 28-годишният биатлонист получава значката за втори пореден месец.
“Радвам се, че отново съм удостоен с тази чест. Измина един дълъг сезон и тези две значки означават само едно – че вървим напред и не можем да бъдем недоволни от сезона”, бяха първите думи на Анев.
“Това е поредното признание от българските спортни журналисти към мен. Има много хора, на които трябва да благодаря, били са до мен и винаги са ме поддържали през цялата ми спортна кариера, не само през този успешен сезон. На първо място е семейството ми, което винаги е било зад мен. Благодаря на всички треньори, с които съм работил, на личния ми наставник Георги Фъртунов, на треньора, който ме откри за биатлона – Диана Галева, на г-н Палакарски от Спортната академия. Благодаря на всички, които стискат палци за мен пред телевизионните екрани. Надявам се, че по някакъв начин съм ги зарадвал, разбира се – в някои стартове съм ги разочаровал, но такъв е животът, такъв е спортът. Продължаваме напред, както винаги”, завърши Краси.

Leave a Reply