Крими

39-годишен мъж е задържан за срок до 24 часа за незаконно притежаване на огнестрелно оръжие и боеприпаси. В дома му полицейските служители намерили две пушки – 12-и и 22-и калибър, и общо 92 патрона – ловни, газови и бойни. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление. Разследването продължава под наблюдението на прокуратурата.

х х х

Р. Р. от Самоков, държал в джоб на връхната си дреха 0.97 грама амфетамин, е привлечен като обвиняем. Високорисковото наркотично вещество било открито от полицейските служители при обиск на 30-годишния мъж, извършен пред хотел в Боровец.

х х х

Я. А. /30 г./ от Самоков, криминално проявен и осъждан, е обвинен, че е повредил игрален автомат, като е счупил монитора му. Досъдебното производство е изпратено в Районната прокуратура с мнение за съд.

х х х

След сигнал за кражба на електрически и ръчни инструменти от склад в Алино полицейските служители са разкрили, че престъплението е извършено от 39-годишен самоковец без криминални регистрации. Задигнатите вещи са намерени и върнати на собственика. Преписката е изпратена в Районната прокуратура.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*