Крими, Новини

Крими

35-годишният С. А. от родопския град Неделино е привлечен като обвиняем за престъпление съгласно Наказателния кодекс. Криминално проявеният мъж противозаконно присвоил и владеел лек автомобил „Сузуки Витара“, собственост на жител на Самоков. Делото е изпратено в Районната прокуратура с мнение за съд.

х х х

Около 0.10 ч. на 22 януари в Боровец криминалисти открили у 27-годишен софиянец пликче с 6 грама суха зелена тревиста маса – канабис, както и две ръчни мелнички. Мъжът е задържан за срок до 24 часа и по случая е започнато досъдебно производство.

х х х

Жителка на Продановци съобщила в полицията за кражба на електрически перфоратор от гараж в имота й. Местните криминалисти заедно с колеги от Областната дирекция на МВР разкрили авторите на престъпното посегателство – двама криминално проявени и осъждани мъже от Самоков. Като обвиняем е привлечен Н. Д. /28 г./.

х х х

Като обвиняем за извършено престъпление съгласно Наказателния кодекс е привлечен 39-годишният Т. К. от гр. Любимец, когото самоковски полицаи заловили да шофира лек автомобил „Сузуки Витара“ без свидетелство за управление на моторно превозно средство в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото деяние, с влязло в сила наказателно постановление. Делото е изпратено в Районната прокуратура с мнение за съд.

Leave a Reply