Крими

В Боровец на 29 януари служителите на реда проверили лек автомобил „Фолксваген Голф“ с водач 30-годишният панагюрец П. К. Уредът отчел 1.42 промила алкохол в издишания от водача въздух. Срещу нарушителя е образувано бързо производство за извършено престъпление.

х х х

На бул. „България“ на 27 януари бил спрян за проверка лек автомобил „Опел Астра“. Униформените констатирали, че 38-годишният И. Т. от Самоков шофира без свидетелство за управление на моторно превозно средство в едногодишния срок от наказването му за същото деяние. Нарушителят е бил задържан за срок до 24 часа. Делото е изпратено в Районната прокуратура с мнение за съд.

х х х

В РУП на 25 януари било образувано бързо производство срещу 30- годишния В. В., който по ул. „Хан Кубрат“ шофирал лек автомобил „Фолксваген Голф“ без свидетелство за управление на моторно превозно средство в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото деяние. На 30 януари водачът е привлечен като обвиняем и делото е изпратено в Районната прокуратура с мнение за съд.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*