Крими, Новини

Крими

Като обвиняем за извършено престъпление е привлечен самоковецът А. М. /22 г./, срещу когото било образувано досъдебно производство за управление на лек автомобил „Мерцедес“ без книжка в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото деяние. Делото е изпратено в Районната прокуратура с мнение за съд. Подобно е нарушението и от 2 март на 52-годишния водач на „Фолксваген Голф” Л. Я. от Самоков, срещу когото е започнато бързо производство. Като обвиняем за подобно престъпление е привлечен и 39-годишният водач на „Опел Кадет” П. Г. от Самоков. Делото е изпратено в Районната прокуратура с мнение за съд. На 6 март на ул. „Подридна“ бил проверен и водачът на товарен автомобил „Форд“ Н. Д. /27 г./ от Трявна, който шофирал без книжка и с влязло в сила наказателно постановление за същото нарушение. Той е задържан за срок до 24 часа и срещу него е образувано бързо производство.

х х х

В организма на 37-годишния водач на „Опел Корса” М. С. от Боровец на 28 февруари е установено наличие на кокаин. Мъжът е бил задържан за 24 часа. Вечерта в ареста за срок до 24 часа попаднал и 28-годишният столичанин Л. Д., който също шофирал под въздействието на наркотици. И двамата са привлечени като обвиняеми и материалите са предадени на Районната прокуратура с мнение за съд. На 1 март на пътя за Боровец с наркотици в организма бил хванат и 25-годишният водач на “Ауди А4” Х. И. от Сливен. Вечерта на следващия ден също на пътя за Боровец бил задържан за срок до 24 часа за употреба на амфетамин 27-годишният водач на „Фолксваген Голф” В. Б. от Самоков. Срещу четиримата са образувани бързи производства съгласно Наказателния кодекс.

х х х

Малко преди 1 ч. на 28 февруари в РУП бил подаден сигнал за горящ автомобил в кв. „Самоково“. Пожарникари и полицаи установили, че напълно е изгоряла предната част на лека кола „Нисан Примера“.

Leave a Reply