Крими

Водач на автомобил е задържан за предложен подкуп. Случаят е от 16 март, когато на кръстовището на бул. „Искър“ и ул. „Наум Хаджимладенов“ автопатрулът спрял лек автомобил „Опел Астра“ за извършено пътно нарушение. При съставянето на акта водачът подал на един от полицаите документите си, сред които пъхнал банкнота от 20 лв. Униформените веднага докладвали в полицейското управление. 49- годишният И. Е. от Разград бил задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство за извършено престъпление.

x x x

Разкрит е извършителят на две взломни кражби. Разследването започнало през януари, след като къща в Горни Окол била разбита и от нея откраднати 200 лв., а по-късно пък изчезнали инструменти от гараж в Продановци след счупване на заключващия механизъм. Разследването показало, че извършител и на двете престъпления е криминално проявен и осъждан мъж от Самоков. 36- годишният Б. Я. е привлечен като обвиняем. С прокурорско постановление му е наложена мярка за неотклонение „домашен арест“.

х х х

На 13 март е задържан за употреба на наркотици на ул. „Грънчар” за срок до 24 часа 19-годишният водач на БМВ от Самоков А. Г. За подобно нарушение на 14 март е задържан за срок до 24 часа и 28-годишният криминално проявен водач на „Мерцедес” И. Д. от Самоков. Срещу двамата са започнати бързи производства за извършено престъпление.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*