Крими, Новини

Крими

Две метални врати от производствено хале на фабрика на ул. „Софийско шосе“ били откраднати. Криминалистите са открили извършителя на посегателството – 38-годишен самоковец. Задигнатите вещи също са намерени и иззети. Преписката по случая е изпратена в Районната прокуратура .

х х х

Задържаха двама шофьори, употребили наркотици. На 30 октомври на пътя за Костенец бил спрян за проверка лек автомобил „Форд“ с водач П. Х. от с. Марица. Апаратурата открила наличие на наркотично вещество в организма му. От водача била иззета и недопушена саморъчно направена цигара с канабис. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Срещу него е образувано бързо производство за извършено престъпление. В същия ден бил открит още един водач за подобно нарушение. За срок до 24 часа е задържан Е. К. /32 г./ от Самоков, управлявал лек автомобил „Фолксваген Бора“ след употреба на канабис. Срещу нарушителя е започнато бързо производство.

х х х

31-годишният П. Я. от Самоков управлявал на 23 март в града лек автомобил „Фолксваген Голф” без книжка в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото деяние. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Срещу него е започнато бързо производство за извършено престъпление.

Leave a Reply