Крими, Новини

Крими

Жител на Радуил сигнализирал на 9 май, че е бил нападнат в с. Марица и му липсва мобилният телефон. Полицейските служители изяснили, че мъжът пътувал за Долна баня с лек автомобил. В Марица между него и група непознати възникнал спор заради неправилно паркирана и пречеща на движението кола. Спорът прераснал в сбиване, при което мъжът бил ударен с твърд предмет по главата и крака. Впоследствие той забелязал и липсата на телефона си. Полицаите намерили и иззели апарата. Установена била и самоличността на извършителя на деянието – криминално проявен мъж от Марица. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление.

х х х

Пътнотранспортно произшествие с леки материални щети станало града ни вечерта на 10 май. За срок до 24 часа в ареста бил задържан 59-годишният водач на БМВ Р. П., който имал 1.28 промила алкохол в издишания въздух. Срещу нарушителя е образувано бързо производство за извършено престъпление.

х х х

Срещу самоковеца И. Г. /18 г./ било образувано бързо производство за управление на лек автомобил „Фолксваген Голф“ след употреба на канабис. Делото е изпратено в Районната прокуратура с мнение за съд.

Leave a Reply