Крими, Новини

Крими

На ул. „Грънчар“ на 19 юни бил спрян за проверка водач на мотоциклет „ЗИД“ . Оказало се, че Ю. Я. /52 г./ от Самоков е неправоспособен, а също, че мотоциклетът не е регистриран по надлежния ред. Нарушителят е задържан за срок до 24 часа и срещу него е образувано бързо производство за извършено престъпление съгласно Наказателния кодекс.

х х х

В полицейския арест на 19 срещу 20 юни попаднал и 21-годишен самоковец. Младежът В. Н. шофирал лек автомобил „Опел Зафира“ след употреба на канабис. Срещу нарушителя е започнато бързо производство.

х х х

Вечерта на 19 юни на бул. „Искър“ бил хванат 14-годишен водач на нерегистриран мотоциклет „Пежо“.

х х х

28-годишният И. Д. от Самоков бил задържан, тъй като на 18 юни на ул. „Цареви кладенци“ при направената проверка било установено, че шофира лек автомобил „Мерцедес” с отнета книжка.

х х х

35-годишна самоковка се оказала извършителката на кражба на мобилен телефон на 12 юни. Уредът е намерен и върнат на собственика. Разкрит е и друг извършител на кражба на мобилен телефон – 35-годишен криминално проявен самоковец. И този телефон е намерен и върнат на притежателката му. Посегателството станало на 9 юни на междустълбищна площадка в жилищен блок. Материалите по двата случая са изпратени в Районната прокуратура.

Leave a Reply