Крими, Новини

Крими

Н. С. /20 г./ от Радуил е привлечен като обвиняем за извършени престъпления. Досъдебното производство било образувано през март, след като при проверка в обитавания от него имот в селото били открити и иззети 140 г растителна маса, реагираща на канабис, и три канабисови растения, засадени в специално пригодено помещение. Делото е изпратено в Районната прокуратура в Самоков с мнение за съд.

х х х

Водачът на лек автомобил „Форд Ескорт” А. А. /19 г./ от Самоков е задържан на 22 септември за срок до 24 часа, след като апаратурата установила наличие на канабис в пробата му.

х х х

40-годишният водач на лек автомобил „Мицубиши Паджеро“ С. М. е задържан на 25 септември за срок до 24 часа, тъй като валидността на регистрационните табели на колата била изтекла преди месец. Срещу нарушителя е образувано бързо производство.

х х х

Криминално проявеният и осъждан самоковец Р. Е. /25 г./ е с наложена 72-часова мярка за неотклонение „задържане под стража“ за извършване на взломна кражба от сграда и сервизна работилница в Ихтиман, при което заедно с жител на съседния град задигнали два велосипеда и два електрожена на обща стойност 1400 лв.

Leave a Reply