Крими, Новини

Крими

Като обвиняем е привлечен самоковецът И. И. /40 г./, управлявал лек автомобил „Опел Астра“ с концентрация на алкохол в кръвта 1.64 промила.
Като обвиняем е привлечен и самоковецът П. П. /21 г./, срещу когото било образувано досъдебно производство за управление на микробус „Мерцедес Спринтер“ без книжка и с влязло в сила наказателно постановление за същото деяние. Двете дела са изпратени в Районната прокуратура с мнение за съд.

x x x

Пейки и кошове за смет са били унищожени и повредени на 16 декември в новия парк в крайречната зона. в парк „Крайречна зона“. Полицейските служители установили извършителите на вандалската проява – двама 17-годишни младежи от Самоков, които направили пълни самопризнания. Материалите по случая са изпратени в Районната прокуратура.

x x x

Вечерта в понеделник, на 18 декември, станал пътен инцидент в Продановци. Лек автомобил „Сузуки“ самокатастрофирал в тухлена ограда вдясно от пътя. Изследването показало, че водачът не е употребил алкохол. По случая е образувано досъдебно производство.

Leave a Reply