Крими, Новини

Крими

През нощта на 28 декември е регистрирано нарушение на охранителната система на аптека в Самоков. Служителите на реда установили, че в обекта е проникнато след счупване на метална решетка и врата. По данни на служители в аптеката са отнети между 2000 и 4000 лв. оборотни пари. По случая е образувано досъдебно производство.

x x x

Сигнал за пожар с пострадал човек в сградата на бившата фурна в Поповяне е получен в полицията в Самоков на 22 декември около обяд. В една от стаите са открити обитателят на изоставената постройка, изгорял матрак и тлееща автомобилна гума. Пострадалият 51-годишен мъж е транспортиран в болница с 90 % изгаряния и опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

x x x

Установени са злосторниците, повредили и унищожили пейки и кошове за смет в новия парк в крайречната зона през декември. Извършители на вандалската проява са двама 17-годишни младежи от Самоков, които са направили пълни самопризнания. Материалите по случая са изпратени в Районната прокуратура.

x x x

Като обвиняем е привлечен самоковецът И. И. /40 г./, управлявал лек автомобил „Опел Астра“ с концентрация на алкохол в кръвта 1.64 промила.

Leave a Reply