Крими, Новини

Крими

10-годишно момче от Самоков се оказало извършител на кражба на мобилен телефон от основно училище в града ни. Телефонът е намерен и иззет. Материалите по случая са изпратени в Районната прокуратура.

 

x x x

На 24 декември била регистрирана преписка по Указа за борба с дребното хулиганство срещу четирима самоковци за извършена от тях непристойна проява в Боровец, с която са нарушили обществения ред – удар с юмрук по лицето, псувни и ругатни към друг мъж. С решение на Самоковския районен съд двама от четиримата са признати за виновни и им е наложена глоба от 250 лв. Спрямо другите двама съдът е сметнал, че са налице данни за извършено престъпление от общ характер, поради което материалите са изпратени в Районната прокуратура.

x x x

Като обвиняем е привлечен самоковецът П. П. /21 г./, срещу когото било образувано досъдебно производство за управление на микробус „Мерцедес Спринтер“ без книжка и с влязло в сила наказателно постановление за същото деяние. Двете дела са изпратени в Районната прокуратура с мнение за съд.

Leave a Reply