Крими, Новини

Крими

Около 5.25 ч. на 21 февруари жител на Самоков съобщил, че някой се е опитал да запали вратата на гаража му, като в същото време е отправял към него закани и заплахи, държейки в ръцете си нож и пистолет. Полицейските служители установили и задържали за срок до 24 часа извършителя на деянието. При претърсване в дома на 31-годишния криминално проявен и осъждан мъж са открити и иззети нож и пневматичен пистолет. Разследването продължава под наблюдението на Районната прокуратура.

x x x

Самоковка сигнализирала, че е разрушена част от тухлената стена на имота й. При разследването било установено, че деянието е извършено от 12-годишно момче от града. По случая е регистрирана преписка за извършено престъпление, изпратена впоследствие в Районната прокуратура.

x x x

Бързо производство е образувано на 7 февруари срещу Н. Д. /25 г./ от Самоков, шофирал лек автомобил „Мерцедес“ с концентрация на алкохол в кръвта 2.38 промила. Нарушителят е привлечен като обвиняем за извършено престъпление и делото е изпратено в Районната прокуратура с мнение за съд.

Leave a Reply