Крими

С мнение за налагане на възпитателни мерки в Районната прокуратура е предадена преписка, регистрирана в полицията по повод кражба на пералня от работилница в Самоков, извършена от две местни момчета на 12 и 16 години.

х х х

Сутринта на 29 юни в полицията постъпил сигнал за мъж в безпомощно състояние, лежащ в бетонова шахта на бул. „България“. Полицейските служители установили, че се касае за 21-годишен младеж, паднал в необезопасена шахта с дълбочина около 3 метра, намираща се под аварийното стълбище на заведение, в което той е бил клиент до около 2 ч. през нощта. Пострадалият е настанен за лечение с черепно-мозъчна травма и опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

х х х

Преди обяд на 2 юли била извършена проверка в частен дом в Самоков. Върху маса в къщата били намерени и иззети 700 къса цигари без бандерол, разпределени в 35 пликчета с вакуумно затваряне, както и 100 грама нарязан тютюн. По случая е регистрирана преписка за извършено административно нарушение по Закона за акцизите и данъчните складове.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*