Крими, Новини

Крими

На 2 юли следобед на ул. „Ястребец“ автопатрул спрял за проверка мотоциклет „Пиаджо“ без регистрационна табела. Установено било, че 36- годишният самоковец управлява мотора в срока на изтърпяване на принудителна административна мярка за временно отнемане на книжката и че возилото не е регистрирано по установения от закона ред. Нарушителят е задържан за срок до 24 часа, като срещу него са започнати две бързи производства за извършени престъпления.

x x x

Няколко часа по-късно в ареста попаднал и 52-годишен мъж от с. Сапарево, управлявал багер-товарач с 2.16 промила алкохол в издишвания въздух. Срещу нарушителя също е започнато бързо производство за извършено престъпление.

x x x

В РУП-Самоков на 3 юли се получил сигнал от Филиала за спешна медицинска помощ за дете, прието за преглед вследствие на нагълтване с вода в термален басейн. Местопроизшествието е посетено от полицейски екип; извършен е оглед. Момичето е транспортирано в столична болница контактно и без опасност за живота. Разследването продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.

Leave a Reply