Крими, Новини

Крими

Криминално проявен самоковец на 29 г. е привлечен като обвиняем за причинена телесна повреда. Разследването започнало по повод сбиване пред местна дискотека в края на юли, при което пострадал 26-годишен мъж от Драгушиново. Самоковските криминалисти с помощта на колегите си от Областната дирекция установили самоличността на извършителя и докладвали събраните материали в прокуратурата.

x x x

Жителка на Райово съобщила в полицията за счупен прозорец на втория етаж на къщата й. Служителите на реда разкрили, че извършител на деянието е 17- годишен младеж от Самоков. Непълнолетният направил пълни самопризнания. Материалите по случая са докладвани в Районната прокуратура.

x x x

На ул. „Освобождение“ на 19 септември полицейски екип спрял за проверка лек автомобил „Мерцедес“, управляван от жител на Самоков. 18-годишният водач бил задържан за срок до 24 часа, след като апаратурата отчела, че шофира след употреба на канабис. Срещу нарушителя е започнато бързо производство за извършено престъпление съгласно Наказателния кодекс.

Leave a Reply