Крими, Новини

Крими

През нощта на 11 ноември полицаи предприели действия за спиране на лек автомобил „Мерцедес“. В опит да избегне проверката водачът изоставил колата и се укрил. По-късно е установена неговата самоличност. 37-годишният криминално проявен и осъждан мъж се оказал неправоспособен водач, управлявал в едногодишния срок на влязло в сила наказателно постановление за шофиране под въздействието на наркотици. Допълнително е установено, че регистрационните табели на джипа са издадени за друга кола от същата марка и модел. Срещу нарушителя са образувани две бързи производства за извършени престъпления.

х х х

В същия ден бил спрян лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от 25-годишен мъж от Говедарци. Водачът бил задържан за срок до 24 часа след като се установило, че шофира след употреба на метамфетамин. Срещу нарушителя е образувано бързо производство.
Пак на 11 ноември нарушител на пътя бил засечен и в Поповяне. За срок до 24 часа бил задържан 40-годишен самоковец, управлявал нерегистриран лек автомобил „Мазда“ с регистрационни табели, издадени за друга кола. По случая е образувано бързо производство.

Leave a Reply