Крими

В полицията на 27 септември бил получен сигнал за изкъртена новопостроена чешма в парк „Крайискърец“. Служителите на реда разкрили и задържали злосторниците – трима непълнолетни самоковци. Пред инспектор от Детска педагогическа стая те направили пълни самопризнания. Материалите по случая са докладвани в Районната прокуратура.

х х х

Към обяд на 26 септември жител на Самоков сигнализирал в Районното управление на полицията, че забелязал как водач на лек автомобил произвел три изстрела с огнестрелно оръжие. Полицейските служители незабавно установили и задържали извършителя. Оказало се, че това е 21-годишен местен жител, който признал, че е произвел изстрелите със закупения от баща му газов пистолет. На младия мъж е съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство. С решение на Самоковския районен съд той е признат за виновен и му е наложено административно наказание „глоба“ в размер на 400 лв.

х х х

Сутринта на 28 септември в РУП се получил сигнал за инцидент на второкласен път. При огледа на местопроизшествието е установено, че са катастрофирали лек автомобил „Фолксваген Поло“ и насрещно движещ се лек автомобил „Ланчия“. Водачите са транспортирани за лечение с фрактури. По случая е образувано досъдебно производство.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*