Крими, Новини

Крими

Полицейски патрул от Елин Пелин е намерил късно вечерта на 27 септември на кръстовище в града лежащ на пътното платно мъж в безпомощно състояние. Екип на „Спешна помощ” констатирал смъртта му. Установена е самоличността на починалия – той е на 71 години и е от самоковското село Ковачевци. По случая е образувано досъдебно производство.

х х х

Следобед на 28 септември станал инцидент на пътя Самоков – Костенец, в района на Боровец. Служителите на реда установили, че са катастрофирали мотоциклет „Хускварна“ и насрещно движещ се лек автомобил „Ауди 80“. Пострадал е мотоциклетистът, който е настанен за лечение с фрактура на крака. По случая е образувано досъдебно производство.

х х х

На 28 септември автопатрул се отзовал на сигнал за пътен инцидент в Мала църква. Установено било, че мотоциклетът е  самокатастрофирал. 20-годишният мотоциклетист, жител на същото село, е транспортиран за лечение с охлузни рани и оставен за наблюдение в болнично заведение. Справката показала, че двуколесното возило не е регистрирано, поради което по случая е образувано бързо производство за извършено престъпление.

Leave a Reply