Култура, Новини, Обяви

Лили Иванова ще пее в „Арена Самоков” на 7 октомври

В зала „Самоков” на 7 октомври, събота, от 20 ч., ще гостува Лили Иванова. Билети за концерта на примата на родната естрада – на цена от 20 лв., могат да се закупят единствено от магазина на „Лидл” в града ни, на специално предназначена за целта каса, както и онлайн – през eventim.bg.
Самоков е четвъртият град от националното турне на голямата изпълнителка, което тази година е под надслов „За пълноценни мигове с музиката“. Турнето, започнало от Стара Загора и Хасково при препълнени зали, включва общо 8 града. На 28 септември Лили ще пее във Враца. От екипа й пък информираха, че всички билети за концерта й в Сливен на 15 октомври са били продадени още преди началото на турнето.
Лили Иванова се представя с репертоар от най-новия си албум, който само за няколко месеца e с почти изчерпан тираж. На самоковска сцена компания на топ певицата ще правят Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Орлин Цветанов (цигулка), Веселин Веселинов-Еко (контрабас и бас китара), Ангел Дюлгеров (китара и цигулка), Росен Ватев (ударни) и вокална формация „ЛаТиДа”.

Leave a Reply