Лили Иванова ще пее в Самоков на 12 май догодина

Всички концерти от тазгодишното си турне Лили Иванова отложи за догодина. Според новата програма естрадната прима ще гастролира в „Арена Самоков“ в града ни на 12 май 2021 г.
Решението е взето „с оглед на динамичната и нестабилна епидемиологична ситуация в страната и мерките, налагащи ограничения в организирането на масови културни мероприятия“, заяви изпълнителката.
Съгласно промените националното турне на суперзвездата ще започне на 24 февруари от Видин. Лили ще пее последователно след това в София, Бургас, Сливен, Благоевград, Велико Търново, Добрич, Шумен, Русе,  Хасково, Гоце Делчев, Самоков, Плевен, Варна, Пловдив. Финалът на турнето е на 6 юли в Пазарджик.
Всички закупени билети важат без презаверяване, заявиха организаторите. Желаещите ще имат пък възможност да върнат своите билети и да получат парите си обратно в срок до 15 юли тази година.
Както е известно, първоначално планираното за началото на тази година национално турне на Лили Иванова бе пренасрочено за есента, а на 15 юни бе обявена и промяната, според която концертите в 16 града в страната ще се състоят заради пандемията през следващата година.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*