„Лукойл Академик“ приема „Левски“ в Самоков

Баскетболистите на „Рилски спортист“ прекратиха участието си в НБЛ, но привържениците на баскетбола в града ни ще могат да гледат любимата си игра още поне два дни.
Това стана факт след като от ръководството на шампиона „Лукойл Академик“ потвърдиха, че мачовете на отбора от финалната серия с „Левски“ ще се играят в „Арена Самоков“.
Двубоите са предвидени за 24 и 26 май /събота и понеделник/ от 18 ч., а очакванията са за пълна зала и качествени изпълнения от двете страни. Според регламента на баскет федерацията се играе до три победи от пет мача. Третата среща е на 29 май /четвъртък/ в София, а при нужда от четвърта и пета, те ще се състоят съответно на 31 май в „Универсиада“ и на 3 юни отново в Самоков.
„Взехме решение да играем тук заради изричното условие за съоръжение с капацитет от поне 1200 места. А както знаете, нашата зала в Правец е с двойно по-малък капацитет“, споделиха от управата на „Лукойл Академик“. Станаха ясни и коефициентите на Sportingbet за предстоящия първи сблъсък между шампионите и „сините“. Ставката за „1“ е 1.588, а за „2“ – 2.30.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*