Лъч надежда в контролите на ФК „Рилски спортист“

Снимка: архив

„Рилски спортист” записа четири поредни победи в изиграните до момента четири контролни срещи преди началото на пролетния полусезон в Югозападната Трета лига. Така нашите момчета показват, че няма да развеят бялото знаме и ще се борят до последно за мястото си в дивизията. Към момента „Рилски” е в зоната на изпадащите с актив от едва 8 т. – на пет зад 15-ия „Пирин” /Рз/.
Въпреки това възпитаниците на треньора Петър Аджов победиха последователно с по 1:0 юношите на столичните „Славия” и „Септември”, както и представителния тим на „Марек” /Дуп/. Четвъртата победа пък бе постигната с резултат 3:1 срещу „Балкан” /Бот/.
Последната проверка на състава ще бъде при гостуването на „Беласица” в Петрич в събота, 15 февруари.
Въпреки позитивните резултати треньорския щаб на „Рилски” е наясно, че битката за оцеляване ще бъде много трудна и отбора има нужда от сериозно подсилване. Това е особено видно в контекста на напускането на няколко играчи през зимната пауза, включително нападателите Костадин Аджов и Кольо Чахов, халфът Божидар Шопов, както и резервният вратар Слави Матин. Капитанът на тима Виктор Колев пък си извади лакътя по време на контролата с „Марек” и ще отсъства около месец.
Повече подробности за трансферите в клуба, както и пълна програма за мачовете през пролетния полусезон, очаквайте в следващия брой на „Приятел”.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*