Баскетбол, Новини, Спорт

Людмил Хаджисотиров: “Следя Шелтън отдавна, голям талант е”

Треньорът на БК “Рилски спортист” Людмил Хаджисотиров коментира успеха на неговия отбор над “Ямбол” със 102:90 по-рано днес в “Арена Самоков”.
“Наистина имахме проблеми в защита, тъй като гостите играха без напрежение и ни вкараха цели 13 тройки. Ние имаме много по-голям потенциал, но ще трябва всеки един от играчите да подобри играта си. В последните мачове Келвин Паркър, който ни е като барометър, не е на познатото ниво от участието ни в евротурнирите. Тони Уудс пък игра с изкълчен глезен, но съм сигурен, че като оздравее, ще има по-сериозен принос. Най-важното е, че спечелихме мача и влязохме в 2017 г. с успех”.
Удо сподели, че е впечатлен от страхотния дебют на новото попълнение Ди Джей Шелтън, който мушна 33 т. и хвана 12 борби.
“Следя Ди Джей още от колежанското първенство на Щатите и зная, че той е изключително талантлив състезател. Все пак не очаквах подобен старт от негова страна. Шелтън е свестно момче, работи много и се сработва добре със съотборниците си. Ще трябва обаче да подобри играта си в защита”, завърши Л. Хаджисотиров.

Leave a Reply