Новини, Шарен свят

Лятно парти в Младежкия дом се превърна в празник на танца

Цял час танцуваха участниците в последното за това лято парти в Младежкия дом на 30 август. Всички момчета и момичета поискаха да се изявят специално в танците. Някои от тях дори показаха учудващи за възрастта си умения в тази сфера и предизвикаха ръкоплясканията на отзивчивата публика.
Участниците в партито ентусиазирано отговаряха и на въпросите на интересна викторина, подготвена от отговорничката на Младежкия дом Латинка Щъркелова. Полицай, древен жител с боздуган, принцеса, клоун, разни животни и дори фокусник се качиха на сцената на обновения дом в проведения конкурс за най-оригинален костюм. Призьорите, а и всички участници заслужиха за проявеното въображение лакомства и други награди.
Представянето на малките чаровници затрудни доста журито с председател Снежана Дамянова и членове – Мария Стоилова и Пенка Стойчева.
Наградени бяха и най-малката сред присъстващите – двегодишната Йоана, и Александра, която пък празнуваше имен ден. Сърдечно поздравени бяха децата, които даряват дрехи и учебни помагала на свои връстници в нужда.
Празника на младите хора сподели и зам.-кметът Люба Кленова. За музикалното оформление се погрижи Христо Дудин.

Тодор Попов

Leave a Reply