Майсторка учи деца на сръчност и красота

Ани Йовева

От един месец майсторката на художествени занаяти Ани Йовева има свои последователи в Широки дол. Тя е събрала групичка от 10-15 момичета и момчета и под нейно ръководство те правят първите си стъпки. Бях приятно изненадана, когато видях в работилницата на Дядо Коледа техни най-различни творения за празничната елха. Под ръководството на своята учителка децата работят с вдъхновение и се радват взаимно на това, което са направили благодарение на сръчните си ръце и на усета си към красивото.
На тези млади творци желая да извървят дълъг, макар и труден път, който да им носи успехи и слава. Истинско удовлетворение е, когато изработената от теб коледна украса достави радост и приятни чувства на всеки, който я има…
На добър път, дечица! Кака ви Ани знае как да твори. Дано успеете да вземете от нея всичко ценно и хубаво. Сигурна съм, че като голям майстор в своята професия, тя ще извае от вас истински творци, хора с чистота и блясък в очите. С коледните си украшения пък вие може успешно да участвате и в благотворителен празничен базар в Самоков.

Райна Бакрачева

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*