Малката Маргаритка Бочева – с ангелски глас и… самостоятелен концерт

Три дни след Рождество Христово за едно дете се случи малко чудо. Читалище „Младост” поднесе подарък на 9-годишната Маргарита Бочева, като в Сарафската къща организира първия й концерт. Красотата на салона бе допълнена от коледната изложба на малките художници от школата по изобразително изкуство „Наум Хаджимладенов” с ръководител Иван Шуманов към читалището.
Събралите се бяха приветствани от уредничката на Сарафската къща Марияна Лобутова и от председателката на читалище „Младост” Лили Шуманова.
Едва ли има вече някой в Самоков, който да не е чувал чудесното гласче на Маргаритка. Чаровното момиче изпълни песни на български, руски, италиански, като показа израстване и в сценичното си поведение. Затова и аплодисментите бяха напълно заслужени.
Изявиха се и братовчедката на Маргаритка – Марина, както и Соня, Виктория, триото от формация „Камбанки”. Повечето песни бяха коледни и това създаде истинско празнично настроение. Изпълнителите получиха цветя, а всички присъстващи деца бяха зарадвани с лакомства от фирма „Си комерсиал”.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*