Други, Новини, Спорт

Мария Чепилова стана кандидат-майстор на спорта

Самоковката Мария Чепилова бе удостоена със званието “Кандидат-майстор на спорта” от Българската карате киокушин федерация на специална церемония в хотел “Азалия” на черноморския курорт Св. св. Константин и Елена, състояла се в петък, 13 януари. Заедно с нея край морето бяха наградени и други отличили се каратеки през изминалата 2016 г., които получиха и звания като “Майстор на спорта” и “Заслужил майстор на спорта”.
Припомняме, че Мария Чепилова стана спортист № 2 на Самоков за 2016 г., след като спечели бронзов медал на световното първенство за юноши и девойки във Варна в началото на декември м. г. Ученичка е в 9 клас на ПГ “Константин Фотинов”.
„Измина една тежка година за мен, през която трябваше да победя себе си и да преодолея много трудни изпитания. Голяма заслуга за моето развитие има треньорът ми Румен Санкийски, като искам да благодаря и на семейството и приятелите ми, които са до мен във всеки един момент”, коментира за „Приятел” призьорката.
„Това отличие ме задължава да се представям още по-добре в бъдеще. За да стане това, си пожелавам здраве и късмет както за мен, така и за моите близки”, завърши чаровната девойка.

Leave a Reply