Новини, Шарен свят

Мерки срещу прекомерно силната музика

По инициатива на началника на Районното управление на полицията Георги Тодоров се състоя работна среща, свързана с многобройните оплаквания на граждани в управлението, Общината, медиите, социалните мрежи от прекомерно силната музика и невъобразимия шум, носещи се от Седми квартал почти всеки ден и особено в събота и неделя.
Общинските съветници от “Евророма”-ДПС откликнаха на проблема и изразиха готовност да окажат съдействие. Според Наредбата за опазване на обществения ред могат да бъдат налагани финансови санкции при нарушаване на разпоредбите. В този смисъл предложението на съветниците бе с наредбата да се запознаят подробно жителите на квартала, като специално внимание се обърне на предвижданите глоби.
Ще бъдат проведени и разговори с музикантите, които обикновено свирят на тържествата в квартала, като те ще бъдат предупредени да намалят силата на музиката, за да не притесняват съкварталците и съгражданите си.

1 Comment

  1. Петър

    Какви са тези глупости? Ти на мангал можеш ли да му вземеш пари за нещо? Те тока не си плащат, та пари за музиката ще им вземат.. Смях в залата.

    Вместо пари да им конфискуват техниката. Така няма да си пускат мазнотиите изобщо! Даже на снимката този черния си е сложил най-ценното в живота.. 😀

    Отврат!

Leave a Reply