Местно дерби в събота: „Рилски” – „Гранит”

Сериозна агитка от Широки дол се очаква да присъства на трибуните на ст. “Искър” за мача от 8-ия кръг на Източната “А” ОФГ между “Рилски спортист” и “Гранит”. Според програмата дуелът ще започне в необичаен час – 11.00 в събота /2 ноември/. Запалянковците от голямото самоковско село са обнадеждени от успеха на своите любимци с 2:1 над “Левски” /Елин Пелин/ в последния кръг и ще окажат подкрепа на отбора.
“Рилски” пък продължава да ниже успех след успех и няма грешна стъпка в първенството до момента. Самоковци имат седем поредни победи и внушителна голова разлика – 32:7.
Под въпрос до последно за двубоя ще бъде универсалният Виктор Колев, който се бори с разтежение на бедрото. Преди сблъсъка на Колев ще му бъде бита обезболяваща инжекция, за да се види как ще реагира на манипулацията кракът му.
На вратата отново се очаква да застане младокът Калоян Попов, който измести от пост № 1 опитния Венцислав Зографски. Двойка централни защитници ще са Росен Пътников и Иван Иванов, а бекове – Георги Груев /вляво/ и Георги Спасов. В халфовата линия ще оперират Янко Ангелов, вероятно Виктор Колев, изпъкналият с хеттрик в последния кръг Красимир Вардаров и голмайсторът на тима до момента Ивайло Захариев-Пиф, а зад изнесения напред Иван Гемеджиев ще вършее опитният Васил Киров.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*