„Миньор“ (Перник) се оказа твърде силен за „Рилски спортист“, но БФС зарадва самоковци

Лидерът в Югозападната Трета лига записа рутинна победа с 2:0 над „Рилски спортист“ на 9 септември и увеличи преднината си на върха в класирането на дивизията след изиграването на първите 8 кръга.
Георги Ангелов и Божидар Чуканов вкараха по веднъж за „чуковете“ в двете полувремена и осигуриха шестата победа на „Миньор“ от началото на сезона.
На другия полюс бе настроението в лагера на самоковския отбор, който допусна второ поредно поражение. Футболистите и ръководството на „Рилски спортист“ получиха обаче добри новини от последното заседание на Зоналния съвет на БФС. Там бе решено да се присъди служебна победа на самоковци с 4:0 за преждевременно прекратения мач срещу „Сливнишки герой“ отпреди няколко седмици. Тогава нашите момчета водеха с 1:0 в края на първото полувреме, когато играчите на двата тима се хванаха за гушите, а впоследствие на терена нахлуха и привърженици на домакините.
В следващия кръг възпитаниците на младия наставник Пламен Крумов приемат на стадион „Искър“ коравия отбор на „Септември“ (Симитли) в събота, 16 септември, от 17 ч.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*