Младежи организираха благотворителен концерт за малката Мария Златкова /СНИМКИ/

Пореден акт на съпричастие сплоти самоковци вечерта на 5 април. Ученическите съвети към СУ „Отец Паисий” и ПГ „Константин Фотинов”, обединени в мисията си да помогнат на 6-месечното бебенце Мария Златкова, организираха благотворителен концерт за набиране на средства за лечение на страдащото от Синдром на Уест и акушерска пареза на лявата ръчичка момиченце.
На сцената на читалище-паметник „Отец Паисий” излязоха младите певици Ванеса, Маргаритка и Пламена, Стефан Илиев и неговия ученически китарен ансамбъл, брейкърката Лия Ангелова, участниците в танцово студио „Кати” с ръководител Катрин Митева, в школата по танци с ръководител Ралица Стоянова към читалището, а спектакъл от рецитации, сценки и танци изпълниха ученици от ОУ „Христо Максимов”.
Събраната сума ще бъде преведена по сметката на бебенцето. А най-хубавата новина около него е, че необходимата сума от 95 000 лв. вече е събрана и всички се надяват на скорошно заминаване за Германия.
Това показва, че на предизвикателства самоковци отговарят с човещина, съпричастие и взаимопомощ.

Повече снимки може да видите тук: https://www.facebook.com/pg/VestnikPriatel/photos/?tab=album&album_id=1655960877767188

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*