Младите празнуваха и Деня на влюбените, и Трифон Зарезан…

Анкета

Какво празнуваха самоковските ученици на 14 февруари – Денят на влюбените или Трифон Зарезан? Попитахме ги: Кой празник ще почетете на 14 февруари? Къде и с кого ще празнувате? Имате ли половинка и от колко време сте заедно? Какво ще й/му подарите? Какво вие самите бихте искали да получите? Какво бихте пожелали на другите?

Диана Йовичина, 8 клас, СОУ „Отец Паисий”:
– Всеки от нас на тази възраст предпочита да празнува Св. Валентин, но аз ще почета Трифон Зарезан с компания вкъщи. Сама съм, нямам приятел. На всяко момиче му е достатъчен един букет цветя, но какъвто и да е подарък, стига да е от любим човек, има голяма стойност. На всички пожелавам да правят това, което ги прави щастливи, да се обичат и да се радват на нещата около тях.
Виктория, 10 клас в ПТГ „Никола Вапцаров”:
– Ще празнувам Св. Валентин на романтична вечеря с половинката. С него сме заедно от 7 месеца – той е на 19 г. Ще му подаря плюшена играчка. Аз пък искам голям плюшен мечок. Бъдете живи и здрави и се обичайте.
Георги Стоянов, 12 клас, ПГ „Константин Фотинов”:
– Ще празнувам Трифон Зарезан! На рожден ден съм у една приятелка и после отиваме с приятели в „Амнезия”. Нямам приятелка. Не искам подарък, а просто една приятна вечер с моите приятели. Нека не прекаляваме с пиенето и любовта!
Валентин Малинов, 10 клас, ПТГ „Никола Вапцаров”:
– Ще празнувам Деня на влюбените с приятели вкъщи. От 3 месеца сме заедно с моята приятелка, която е на 14 г. Не искам нищо за празника, не съм материалист. Пожелавам на всички да намерят любовта на живота си.
Кристина, 10 клас, СУ „Никола Велчев”:
– Ще празнувам Св. Валентин. Първо ще отидем на кино, а след това на парти с приятели. От три месеца си имам приятел. Ще му подаря тиган за палачинки, а аз искам къща на Хаваите!… Пожелавам на всички много, много любов!

Анкетата осъществи: Теодора Сапунджиева

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*