Много шофьори-нарушители

На ул. „Търговска“ на 14 септември пътните полицаи спрели и проверили мотопед „Хонда“, управляван от столичанин. 36-годишният водач бил  задържан за срок до 24 часа, след като в пробата му било отчетено наличие на канабис. Срещу него е започнато бързо производство за извършено престъпление.
30-годишен ихтиманец е заловен от самоковски полицаи да управлява лек автомобил с 2.19 промила алкохол в издишвания въздух. Делото е изпратено в Районната прокуратура с мнение за съд.
Около 3.30 ч. на 13 септември на ул. „Софийско шосе“ автопатрул предприел проверка на лек автомобил „Ауди А4“, управляван от 22-годишен самоковец. При тестването на водача уредът отчел 1.76 промила алкохол в издишания от него въздух. Освен това се установило, че младият мъж шофира без книжка, при условие, че през предходната година вече е наказван по административен ред за същото деяние. Нарушителят е задържан за срок до 24 часа. Срещу него са образувани бързи производства за извършени престъпления.
На ул. „Граф Игнатиев“ на 14 септември автопатрул предприел проверка на мотопед без регистрационна табела, управляван от криминално проявен местен жител. Констатирано било, че 43-годишният самоковец шофира в срока на изтърпяване на заповед за временно отнемане на книжката му, както и че мотопедът не е регистриран по установения от закона ред. Нарушителят е задържан за срок до 24 часа. Срещу него са образувани бързи производства за извършени престъпления.
16-годишен самоковец бил засечен да управлява нерегистрирано АТВ по улиците на града. Материалите по случая са изпратени в Районната прокуратура.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*