Мобилно приложение на парк „Рила”

Над 500 инсталации през Android и iOS са направили потребителите на безплатното мобилно приложение за Национален парк „Рила“, съдържащо цялата информация, от която се нуждаят при планиране и осъществяване на посещения в защитената територия.
Използвайки приложението със смартфон или таблет, природни феномени се откриват по най-достъпен начин, намира се мястото за настаняване, проследяват се маршрути, информация за красотите и величието на парка и др. Приложението може да се ползва както от професионални планинари, така и от посетители на парка, идващи за за първи път.
Картата на парка е изработена така, че да предоставя цялата информация и без интернет. Където и да се намира посетителят, той може да определи местоположението си и най-близките до него обекти. Лесно може да избере маршрут, информация за него, интересни места по пътя и др.
Мобилното приложение може да се свали свободно от Google store https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.gapconsult.nprila.
При самата инсталация е необходимо да има WiFi или мобилен интернет, както и допълнителна инсталация от Google store на приложението Adobe Air, достъпно в интернет на: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adobe.air.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*