Момичетата от „Кати денс“ – три пъти първи

Три златни отличия завоюваха грациите от студио „Кати денс“ с ръководител Катрин Митева от 16-ия международен конкурс на изкуствата „Кръстопът на музите“, който заради пандемията тази година се е състоял онлайн при общо над 600 участници.
На първо място със съвременни танци се класира групата в състав: Яна Назлиева, Бояна Пенева, Мария Чаушева, Радина Попова, Радина Пейчева, Никол Лесичева, Натали Георгиева, Елена Стоименова и Виктория Стойкова. Над всички в своята категория беше и групата на Лина Гаврилова, Ренета Шукадарова, Доника Баракова, Гергана Попова, Анелия Вукадинова и Александра Санкова. При дуетите пък начело излязоха Яна Назлиева и Лина Гаврилова.
Ръководителката Катрнн Митева изрази сърдечно признание на момичетата, на техните родители, както и на организаторите и журито на авторитетния фестивал.
Освен за танци, конкурсът се провежда и в сферите на музиката и лириката. Организатори са софийското читалище „Св. св. Кирил и Методий“ и арт компания „Нови звезди“ с подкрепата на Министерството на културата и Столична община.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*