Други, Новини, Образование, Спорт

Момичетата от ПТГ „Никола Вапцаров” трети на зоналния турнир в Перник

Волейбол

Сборен отбор момичета /8-10 клас/ от ПТГ „Никола Вапцаров” спечели трето място в зоналния турнир по волейбол в Перник. В зала „Миньор” нашите надежди се наредиха след отборите на Кюстендил и Разлог, спечелвайки специално изработена купа.
Преди да стигнат до финалната надпревара в Перник състезателките на техническата гимназия се справиха със съперничките си от града – ПГ „Константин Фотинов” и Професионалната гимназия по туризъм, а след това триумфираха и в областния шампионат в Ихтиман. Там воденият от Ивайло Иванов състав срази последователно домакините и тима от Елин Пелин.
„Изключително съм щастлив от представянето на момичетата. Те спазиха напълно указанията ми и заслужено се наредиха сред най-добрите. Благодаря на всички от отбора, а на останалите самоковски състави, които ще представят града ни в национални ученически спортни прояви, пожелавам успех и попътен вятър”, не криеше вълнението си след зоналното в Перник предводителят Иванов, който е и основен играч във футболния „Рилски спортист”.
Бронзовите медалистки: Десислава Боянова, Любослава Костова (капитан), Елица Йорданова, Даниела Попова, Елена Колева, Иванка Илиева, Рая Стоянова, Симона Стоянова, Джесика Кьосева.

Leave a Reply