Новини, Спорт, Футбол

Мощен спонсор спасява „Рилски”?

Вестта, че ФК „Рилски спортист” е на път да намери сериозен спонсор бързо обиколи града ни. Бивши футболисти на клуба, настоящи ръководители и фенове се питаха един друг дали има нещо вярно в новината. Категоричен отговор засега няма, въпреки че според запознати бившият президент на „Оборище” /Панагюрище/ Лука Ангелов бил готов да се ангажира пряко с издръжката на отбора ни.
Доказателство за намеренията на собственика на най-голямата птицекланица на Балканския полуостров бил фактът, че мачът на „Рилски” с „Чепинец” /0:1/ в последния кръг бе наблюдаван от хора, близки до Ангелов.
„И аз дочух за информацията, но на този етап никой не ни е обявил официално дали съществува такъв вариант. Надеждата на всички ни е спонсор или фирма да се ангажира час по-скоро с издръжката на отбора, тъй като времето минава, а ситуацията остава тежка и не се вижда изход от кризата”, откровен бе левият бек на „Рилецо” Ивайло Иванов. Бранителят пропусна злополучния двубой със състава от Велинград на старта на пролетния полусезон в неделя /0:1/, тъй като все още не е възстановен от травма в рамото. Иванов твърдо отпада и за предстоящия сблъсък с „Германея” – в неделя, на 10 март, от 15 ч. в Сапарева баня.
Аут за този дуел е и нападателят Георги Митров, който си изкара нелеп червен картон срещу „Чепинец” и ще бъде наказан за поне един мач от футболния съюз.

Leave a Reply