Крими, Новини

Мъж загина по време на кражба от покрива на пощата

Мястото на инцидента

39-годишният Р. М. /известен с прякора Бомбата/ е загинал, като е паднал по време на кражба на медна ламарина от покрива на пощата. Трагичният инцидент е стана на 20 срещу 21 ноември.
Сигналът бил подаден към 8 ч. на тел. 112. Пристигналият екип на „Спешна помощ” констатирал смъртта. Полицейските служители са извършили оглед на местопроизшествието. До тялото на мъжа е намерено парче ламарина, а до близкия смърч била подпряна дъската, с която мъжът се покатерил на дървото и след това на покрива. По първоначални данни Р. М. се подхлъзнал по мокрия покрив и паднал.
Подобен набег върху покрива на пощата мъжът правил и миналата година, но тогава имал късмет, тъй като се приземил върху клоните на близкото дърво и това спасило живота му. Тогава патрулиращи полицаи го забелязали и задържали на местопроизшествието.
Много пъти, както поясниха от полицията, Бомбата е бил задържан за кражби, предимно на покривна медна ламарина и метални отпадъци. Залавян е бил след посегателства върху покрива на сградата на Общината, на частна сграда, а два пъти е бил задържан на място и с ламарина, задигната от покрива на пощата.
Осъждан е бил общо шест пъти, от които веднъж с лишаване от свобода за година и половина.
Разследването сега продължава. Във връзка с трагичния инцидент е образувано досъдебно производство.

Leave a Reply