Място в самия център на града ще заприлича на бунище…

През последните години има голяма загриженост от страна на общинското ръководство за благоустрояването и поддържането в добър естетически вид на родния ни град. Станахме и домакини на световни, европейски и държавни мероприятия. Всичко това е хубаво, но искам да обърна внимание и на един пропуск.
Става въпрос за задния двор на Общината – района около Съдебната палата, ресторант „Тропикана” и близкия жилищен блок. Тези прилежащи площи приличат на запустял двор. Чува се, че из буренаците дори били плъзнали змии, кърлежи и други вредители.
Този район се посещава от много хора. Само в ресторанта всеки ден гостуват по около 50 души от София във връзка с презентациите на предплатени стоки, провеждани там от столична фирма. С много лоши впечатления остават тези хора от околния район.
Мнозина посещават по работа и съда. Недопустимо е такова място – в самия център на града ни, да остава в сегашния си отблъскващ вид.
Предлагам част от хората, работещи по т. нар. временна заетост, да се насочат именно в този район, за да придобие той по-добър облик.

Димитър Спасов

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*