Наградиха Виктория Гончева за спечелените колоездачни серии по спускане

Колоездачката Виктория Гончева получи приза за спечелените от нея за втора поредна година български колоездачни серии в дисциплината спускане на церемония в столичната зала The Site на 15 декември. Плакет и подаръци на безстрашната състезателка връчи Данаил Ангелов, член на Българския колоездачен съюз.
„Трябваше да се преборя с много трудности през годината, но все пак успях да постигна крайната цел и съм доволна от себе си”, заяви Гончева след церемонията. Чаровната брюнетка, която напролет ще е абитуриентка в ПГ „Константин Фотинов”, призна, че все още не знае какво да очаква от новия сезон и няма яснота около бъдещето си. Тя си е набелязала амбициозни цели за преследване в сферата на образованието и сподели, че може да жертва началото на сезона, за да се подготви по-добре за предстоящите изпити.
Припомняме, че младата самоковка стигна до първото място в генералното класиране буквално в последното състезание на Витоша в средата на октомври. Тогава Вики изпревари основната си конкурентка Изабела Янкова и завърши с три победи в петте старта срещу две на петричанката.

Делян Василев

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*