Наградиха притежатели на етажни собствености

Кметът Владимир Георгиев връчи чекове на стойност 200 лв. на представители на етажните собствености на 11 входа на блокове в града ни. С тези средства ще могат да се купуват помощни средства за поддържане на околните пространства. Самото признание пък е за полаганите грижи от гражданите за добрия вид на пространствата около блоковете и естетичния облик на входовете.
За добрия си пример бяха възнаградени живеещите в бл. 12, вх. Г на кв. „Възраждане“, вх. В на блока на ул. „Македония“ 87, вх. А на бл. 7, вх. Б на бл. 8, вх. А на бл. 18, вх. Д на бл. 23, вх. Б на бл. 24, вх. А на бл. 28, вх. В на бл. 34, вх. Б на бл. 37 и вх. Б на бл. 38 в кв. „Самоково“.
Кметът Георгиев посочи, че Общината има ограничен брой хора за поддържане на зелените площи и благодари на живеещите в отличените входове за тяхното съпричастие, за полаганите усилия за подобряване на градската средва.
Оценени, наградените пък са готови да подемат и нови инициативи. От Общината обещаха да оказват според възможностите си необходимата подкрепа.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*