Наградиха просветни и културни деятели

На самия 24 май наградите си получиха, по решение на Общинския съвет, заслужили деятели на образованието и културата от Самоковска община.
Със златния почетен знак на Община Самоков бе удостоена учителката и сътрудничка на местни медии Роза Попова. Сребърния почетен знак пък получи бившата водеща на Радио Самоков и музеен специалист Катя Димова.
За „Учител на годината“ в гимназиалния етап бяха обявени Албена Попова и Елена Сердарева от Професионалната гимназия по туризъм, а за „Учител на годината“ в прогимназиалния етап – Емилия Михайлова от СУ „Отец Паисий“. В сферата на началното образование бе отличена Галина Войникова от ОУ „Св. св. Кирил и Методий“, а в областта на предучилищното образование – Даниела Панайотова от Детска градина „Детелина“. Наградата “Най-успешен млад учител” пък отиде при Габриела Христова от ОУ “Христо Максимов”.
За цялостен принос бяха отличени Генка Динева от ОУ “Митрополит Авксентий Велешки”, Данче Кочова от СУ „Отец Паисий“, Елена Ранова от ПТГ „Никола Вапцаров“, Йорданка Стоянова от ОУ “Димчо Дебелянов” в Говедарци и Пенка Стойчева от ПГ “Константин Фотинов”.
По случай празника на централния площад „Захарий Зограф“ се състоя и тържествен концерт с участието на ученици.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*